Over de Parel

Verloskundigenpraktijk de Parel is een kleinschalige praktijk en geeft persoonlijke zorg afgestemd op de zwangere. Om deze werkwijze te kunnen waarborgen nemen wij elke maand maar een beperkt aantal zwangeren aan. Ben je zwanger en wil je graag zorg van de verloskundigen van de Parel ontvangen dan ben je van harte welkom! Neem het liefst vroeg in de zwangerschap contact met ons op.

| Werkwijze

Je kan ervoor kiezen om tijdens je gehele zwangerschap 1 vaste verloskundige te zien. Bij aanmelding kan je hierin jouw voorkeur aangeven. Je vaste verloskundige zal jou tijdens de gehele zwangerschap begeleiden en wordt hierdoor een vertrouwd gezicht voor jou. De kwaliteit van zorg wordt gewaarborgd doordat je de andere verloskundigen ook tenminste eenmaal ziet tijdens de controles en doordat de zwangeren regelmatig worden besproken tijdens het praktijkoverleg. Tijdens de bevalling wordt je ondersteund en begeleid door de verloskundige die op dat moment dienst heeft. Wanneer je liever alle verloskundigen leert kennen tijdens de zwangerschap dan is dit uiteraard ook mogelijk.

| Missie & Visie

Verloskundigenpraktijk de Parel levert vakkundige en persoonlijke zorg op maat aan vrouwen met een kinderwens, tijdens de zwangerschap, tijdens de bevalling en in de kraamperiode. De wens van de zwangere staat centraal waarbij medisch verantwoorde zorg geleverd wordt.

Zwangerschap en geboorte zijn natuurlijke processen. De visie van de verloskundigen van de Parel is: kleinschaligheid, rust, het bewaken van de fysiologie en het verkrijgen van vertrouwen in het eigen lichaam. De verloskundigen van de Parel ondersteunen vrouwen zodanig, dat zij kunnen bevallen op een manier die tegemoet komt aan hun eigen vermogens en wensen. Ze baseren hun zorg op de meest recente medische inzichten, bieden kleinschalige en laagdrempelige zorg en voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Werkgebied

Ons werkgebied is: Assen, Rolde, Vries, Tynaarlo, Bovensmilde en directe omgeving. Wanneer je buiten dit gebied woont en bij de verloskundigen van de Parel onder zorg wilt, kan je geheel vrijblijvend contact opnemen voor de mogelijkheden.

| Verloskundigen van de Parel

Judith de Vos – Halma
Verloskundige – Lactatiekundige
BIG: 19914323303

Samen met mijn man en onze dochters Hanna en Jaël, woon ik in Assen.
In 2011 ben ik afgestudeerd als verloskundige. Als aanvulling op de verloskunde heb ik in 2012 de opleiding echoscopie afgerond en in 2014 de opleiding tot lactatiekundige gevolgd. Na een heel aantal jaren als waarnemend verloskundige gewerkt te hebben, mocht ik in 2016 Verloskundigenpraktijk de Parel starten: een kleinschalige praktijk met oog voor de zwangere en haar partner. Mijn keuze om verloskunde te gaan studeren is één van de beste keuzes in mijn leven. Bezig zijn met het nieuwe leven, zwangeren en hun partner begeleiden in de transitie naar het ouderschap, het begeleiden van hun bevalling en hierin zorg op maat geven maakt de verloskunde voor mij het mooiste vak wat er bestaat! Ik ontmoet jullie graag bij ons in de praktijk!

Bianca van der Laan
Verloskundige
BIG: 19917344303

Ik ben een geboren Groninger, maar nu al meer dan 10 jaar woonachtig in Assen waar ik in 2017 de eigenares ben geworden van een mooi, oud huisje langs het water. In 2009 ben ik de opleiding tot verloskundige gestart en mag mij sinds 2013 verloskundige noemen. Direct daarna ben ik gestart met de opleiding tot echoscopist die ik in 2014 ook heb afgerond. Met alle plezier mag ik sindsdien het mooie en dankbare beroep uitoefenen! Ik heb al heel wat bijzondere momenten mogen meemaken binnen deze praktijk. Ik vind het belangrijk dat ik samen met mijn collega(‘s) als 1 team dezelfde visie uitdragen qua zorg rondom jullie zwangerschap, bevalling en kraambed om alles zo goed en fijn mogelijk te kunnen laten verlopen. Persoonlijke zorg, rust en een luisterend oor is hierbij the key! Ik hoop jullie dan ook graag te mogen ontmoeten in onze praktijk!

Voor afspraken en niet medische vragen

Voor het maken of verzetten van een afspraak én bij niet medische vragen, kan je telefonisch contact opnemen met onze praktijkassistente Arinde. Dit kan op Maandag, dinsdag en donderdag van 9:00 – 12:00 uur. Hieronder stelt Arinde zich aan jullie voor:

Praktijkruimte de Parel

Mijn naam is Arinde Holsappel. Al bijna mijn hele leven woon ik in Assen. Inmiddels samen met mijn man, dochter Ella en zoon Guido. Ik vind het ontzettend leuk en bijzonder dat ik ook mijn steentje binnen de praktijk mag bijdragen. In 2015 ben ik afgestudeerd als verpleegkundige, hierna heb ik een tijd in een ziekenhuis en voor een onderzoeksinstantie gewerkt. Jullie kunnen bij mij terecht voor al jullie niet-medische vragen. Ik spreek jullie graag aan de telefoon of in de praktijk!

Contact

Hoekbree 1D
9403 GR Assen
Verloskundige:
06 251 385 61
Praktijkassistente:
06 250 723 93

Volg ons

Aangesloten bij

VSV-Assen

Contact

Hoekbree 1D
9403 GR Assen

Verloskundige:
06 251 385 61
Praktijkassistente:
06 250 723 93

Volg ons

Aangesloten bij

Aangesloten bij

VSV-Assen