Waarneming

Verloskundigenpraktijk de Parel werkt met een vaste waarnemend verloskundige om de continuïteit van zorg goed te kunnen waarborgen. Zij ondersteunt ons waar nodig en hanteert dezelfde werkwijze en visie. Daarnaast maakt zij ook de pretecho’s voor Echobureau Olivijn. Hieronder stelt zij zichzelf voor:

Marlies Lagendijk
Waarnemend verloskundige
BIG: 59924593903

Mijn naam is Marlies Lagendijk. Getogen Assenaar, vrouw van Remco en moeder van 2 zoontjes: Stef en Mats. Sinds juli 2018 ben ik verloskundige en in maart 2021 heb ik ook mijn echocertificaat behaald.

Van jongs af aan wist ik al dat ik graag verloskundige zou willen worden. Dat ik beëdigd mocht worden in juli 2018 was voor mij dan ook echt een mijlpaal! Zwanger zijn en de geboorte van een kindje is iets waarin je een vrouw op haar krachtigste moment zien, maar tegelijk ook heel kwetsbaar. Ik vind het heel bijzonder dat ik zulke intieme momenten mee mag maken. Ik heb vertrouwen in het lichaam van de vrouw, en in de kracht van de vrouw. Ik wil graag dit vertrouwen aan jullie overdragen zodat jullie met vertrouwen de bevalling in kunnen gaan. Tijdens de zwangerschap, bevalling en in het kraambed wil ik er graag voor jullie zijn, een luisterend oor bieden en hulp bieden waar nodig en mogelijk.

Contact

Hoekbree 1D,
9403 GR in Assen.

0625138561 

Volg ons

Aangesloten bij

VSV-Assen

Contact

Hoekbree 1 D,
9403 GR in Assen.

06.25138561 

Volg ons

Aangesloten bij

Aangesloten bij

VSV-Assen