Waarneming

Om de continuïteit van zorg goed te waarborgen werken wij met 2 vaste waarneemsters. Hieronder stellen zij zichzelf voor:

Lobke van Dijk
Waarnemend verloskundige

Mijn naam is Lobke van Dijk. Ik ben een geboren Assenaar, maar woon inmiddels alweer 2 jaar samen met mijn vriend in een mooi huisje in Westerbork.

In januari 2023 studeerde ik af als verloskundige en mocht ik gelijk het gezellige team van de Parel komen versterken. Verloskundige zijn, is een droom die voor mij uitkomt. Een geboorte, de start van nieuw leven, vind ik zo een bijzonder moment om mee te mogen maken.
Tegelijkertijd besef ik me ook dat vrouwen heel kwetsbaar kunnen zijn in de periode van kinderwens, zwangerschap, bevalling en kraamtijd. Ik vind het erg belangrijk dat vrouwen en hun partners goed terugkijken op deze levensveranderende gebeurtenissen en wil ze hierin dan ook zo goed mogelijk ondersteunen. Ik wil de begeleiding geven
die jullie nodig hebben, ten alle tijden rekening houdend met jullie wensen en behoeftes.

Ik hoop jullie dan ook snel te ontmoeten in de praktijk!

Marlies Lagendijk
Waarnemend verloskundige
BIG: 59924593903

Mijn naam is Marlies Lagendijk. Getogen Assenaar, vrouw van Remco en moeder van 2 zoontjes: Stef en Mats. Sinds juli 2018 ben ik verloskundige en in maart 2021 heb ik ook mijn echocertificaat behaald.

Van jongs af aan wist ik al dat ik graag verloskundige zou willen worden. Dat ik beëdigd mocht worden in juli 2018 was voor mij dan ook echt een mijlpaal! Zwanger zijn en de geboorte van een kindje is iets waarin je een vrouw op haar krachtigste moment zien, maar tegelijk ook heel kwetsbaar. Ik vind het heel bijzonder dat ik zulke intieme momenten mee mag maken. Ik heb vertrouwen in het lichaam van de vrouw, en in de kracht van de vrouw. Ik wil graag dit vertrouwen aan jullie overdragen zodat jullie met vertrouwen de bevalling in kunnen gaan. Tijdens de zwangerschap, bevalling en in het kraambed wil ik er graag voor jullie zijn, een luisterend oor bieden en hulp bieden waar nodig en mogelijk.

Contact

Hoekbree 1D
9403 GR Assen
Verloskundige:
06 251 385 61
Praktijkassistente:
06 250 723 93

Volg ons

Aangesloten bij

VSV-Assen

Contact

Hoekbree 1D
9403 GR Assen

Verloskundige:
06 251 385 61
Praktijkassistente:
06 250 723 93

Volg ons

Aangesloten bij

Aangesloten bij

VSV-Assen